8 ani Annyversary @ Expirat

8 aprilie 2010
Expirat- Brezoianu nr. 4

Web: http://www.expirat.org...

 

Nu stim cand au trecut 8 ani! Dar ne-am gandit ca ar fi momentul pentru un remeber!

Asa ca joi, 8 aprilie , va asteptam pe toti, mai noi si mai vechi, sa ne amintim impreuna cum am plecat si cum am ajuns unde suntem acum!!!

Si daca 8 e cifra nostra magica apoi sa avem :

8 barmani: Din cei noi si cei de demult !

8 Dj: in Expirat: de la primul care a pus muzica in primul an de Expirat

(Tausance) pana la cei care pun astazi

in Other Side: de la primul care a pus electro intr-o dimineata la rasarit in Vama (Marika) pana la cei multi saptamana de saptamana....

detalii line-up in curand:

8 arome de absolut la shot fara numar pentru toata lumea ,MOKA!!!!!

Multe proiectii cu poze din Expirat de-alungul timpului!!!

Fara intrare!!!

 

Si ne-am gandit si la un CV Expirat, pentru ca cei vechi sa-si aminteasca mai usor, iar cei mai noi sa afle cum a inceput.....

 

Nume si prenume: Expirat Club

Adresa: Brezoianu 4, colt cu Lipscani 5, Bucuresti Plaja, colt cu Marea Neagra, Vama Veche

Contact: www.expirat.org; 0733EXPIRAT

 

Data si locul nasterii:

 

Vara lui 2002, în spate la Bibi, Vama Veche: 5 oameni relativ dusi cu capul si cu siguranta dusi de acasa, multifunctionali, DJi si barmani, manageri si debarasatori, pe principiul de toate într-unul, deschid o terasa.

Terasa merge. Unii se oftica. Ploua. Ne ofticam si noi. Refulam. Se fac balti. Se joaca whist. Se beau spritz-uri. Apare Godfather Expirat (vodca si santal de portocale rosii). Apare Barbu (EMIL). Nu mai pleaca.

Intra în playlist french music si primele piese EMIL. Se bea – Mistery Shot – un amestec cu aspect de sampon si gust de kerosen. De larga popularitate (l-am regasit în meniuri de bar prin Timisoara).

 

 

2003 Înspre granita, dupa Corsaru', ultima terasa din Vama Echipa creste de la 5 la 9. Se asculta obsesiv reggae si ska. Apare "Surubelnita" (vodca cu suc de portocale), botezata neaos, în consecinta, deoarece s-a dovedit empiric ca nimeni nu reusea sa pronunte „Screwdriver” dupa o anumita ora, iar abundenta de „r” repetate fac mari probleme unei parti din barmani. Sosa lanseaza conceptul „3+1 moka”

pentru tequila. Urmeaza stupoare, entuziasm si, într-un final, dureri de cap. Se danseaza la bara, din buric, pe mese, sub mese. Mesele se rup.

Nu doar ele. E.M.I.L. cânta la Stuff acompaniata de trupa de dans exotic si lasciv a Expiratului „Totul de la frigider” (da-ti search pe youtube si minunati-va ). Limba româna câstiga un nou substantiv: „terasaman”.

 

Iarna lui 2003 Brezoianu 4, Bucuresti – un demisol întunecat si deloc comod.

Se toarna sapa, se da la bidinea. Pâna în ultimul moment. Se cânta. Se da E.M.I.L. si H8. Se rup corzi si inimi. Creste echipa si inima-n noi.

 

Vara lui 2004 Fix în mijlocul plajei

Rasarit de soare si baie în mare. "Aerul curat s-ar putea sa-ti sparga fata". Primul concert din zona care începe la 6 dimineata:. OCS. Multa tequila „lâng-o felie de luna" playlistul se diversifica si se consolideaza. Atât de clar ca începi sa-l auzi si-n alte baruri. Super Expiratii, si nu numai, ajung în emisiunea lui Teo. Dap, Pro TV. Fara nici o legatura, dar senzational: Brigada face stocul! Singur!

 

Vara lui 2005 Plaja de la Corsaru

Un an ceva mai linistit. Primele dimineti cu muzica electro. Intra Blonda la muzica. Nu mai pleaca.

 

Verile 2006-2008 La buza plajei

Prima oara cand Expirat ramane mai mult timp in acelasi loc. Prindem radacini.

Dezlantuire totala. Noul meniu de cocktailuri. Pentru prima data Expirat devine deschis non-stop, zi si noapte, noapte si zi. Care era de fapt diferenta?

 

Iarna lui 2008 Bucuresti

Apare fratiorul mai mic, Other Side si conceptul de 2 cluburi într-unul,

2 feluri de muzica, 2 feluri de distractie.

 

Vara lui 2009 Înspre granita, din nou impinsi catre limita....

Din nou ultima terasa din Vama. 2 baruri. 2 niveluri. Zona de lounge si shake-uri /smoothies. Next generation. Viitorul suna bine, cu mult bass.

Posibilitati? Infinite!!!

 

Ce urmeaza? Vedem împreuna!!

 

 

 


comments powered by Disqus


Ne ajutam de "cookies" pe site-ul nostru pentru a ne asigura ca puteti gasi informatia pe care o cautati in cel mai simplu mod.
Continuand, acceptati aceste "cookies". Puteti citi mai multe despre "cookies" si cum functioneaza aici.